21 april, 2024

Speltips: Barcelona-Villarreal

Barcelona kommer till den här matchen med ett par tunga resultat bakom sig. Förlusterna mot Bayern München och Inter innebär förmodligen att laget åker ur Champions League. I helgen föll man dessutom i rival mötet mot Real Madrid. 

Fram till den förlusten hade Barca sju raka segrar och bara ett inköpt mål men som sagt mot Real tid det stopp. Barcelona har satsat hårt inför den här säsongen och för att klara ekonomin har klubben tagit stora risker. 

Inför den här matchen ligger laget trotsallt på andra plats i tabellen. Det känns dock inte att detta Barcelona räcker till när man ställs mot starkare motstånd. 

Villarreal i sin tur har inlett säsongen svajigt resultatmässigt. På de nio inledande omgångar har laget förlorat två matcher. Den första mot Betis och den andra mot Real Sociedad. I Europa Conference League har laget gått rent och efter fyra raka segrar står man som gruppvinnare. Docka ska det sägas att Villarreal var stora favoriter att ta hem gruppen. 

Barcelona är självklara favoriter i den här matchen enligt marknaden, men Villarreal är defensivt bra och det skulle inte förvåna mig om Barcelona får svårt att få hål på gästerna. 

Att spel här blir under 3 mål asian handicap till 1.95 gånger insatsen. 

Barcelona-Villarreal

Tips: Under 3 mål asian handicap

Odds: 1.95@Bet365

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.