24 juli, 2024

Speltips: Kalmar FF-Mjällby

Kalmar har gjort en imponerande säsong så här långt och inför avslutningen ligger laget på en fjärde plats. Kalmar är två poäng efter Hammarby på andra platsen och bara en poäng efter Djurgården på tredje plats. 

Med det sagt så är dagens match otroligt viktigt och det är bara en seger som räknas om man ska vara med hela vägen och utmana om Europaplatserna. 

Kalmar har inte förlorat i Allsvenskan sedan mitten på augusti då man föll på bortaplan mot Djurgården. De har till och med lyckats få igång bortaspelet på riktigt nu i slutspurten, vilket de haft problem med tidigare under säsongen.

Mjällby i sin tur känns utcheckade för stunden. Laget kommer till den här matchen utan seger på de sex senaste matcherna. I helgen såg man oinspirerade ut när Hammarby vann bekvämt med 3-0. 

Med tanke på tabelläget och dagsformen så håller jag Kalmar som klara favoriter i den här matchen. Jag kommer att spela på Kalmar seger i kombination att det blir under 3.5 mål i matchen. Det till 2.20 gånger insatsen. 

Kalmar FF-Mjällby 

Tips: 1+under 3.5 mål

Odds: 2.20@Bet365

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.