22 maj, 2024

2019-07-15: Speltips

Söndagen slutade med två vinster och en förlust, där förlusten kom i seriefinalen mellan Djurgården och Malmö FF. Jag trodde på över 2.5 mål i den matchen. Idag söndag bjuds vi inte på speciellt många speltips, men jag har hittat två bra drag från Allsvenskan. 

Dagens första speltips:

Helsingborgs IF-IK Sirius (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.80

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Jag satt länge och funderade kring den här matchen. På förhand en mycket svårtippad match där båda lagen behöver tre poäng för att slippa bottenstriden. Här har vi två lag som efter uppehållet tagit lika många poäng. Båda lagen har vunnit sina matcher efter uppehållet. Helsingborg har bytt tränare och Henrik Larsson är tillbaka i HIF. HIF har även förstärkt laget med både Ibrahim Bancé och Alhaji Gero är inte spelklara i den här matchen.  Tränaren Larsson har fått en bra start genom att på bortaplan besegra Örebro och i den senaste omgången blev det en poäng på bortaplan mot Elsborg. I omstarten av Allsvenskan tog Sirius emot Östersund i den senaste omgången och tog en poäng i en match som var en jämn historia. 

Dagens andra speltips:

GIF Sundsvall-Hammarby (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 1.95

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Hammarby är stora favoriter hos alla spelbolag och jag tycker att favoritskapet är lite väl överdrivet. Hammarbys favoritskap bygger självklart på att Sundsvall inte vunnit på de senaste nionde matcherna. I och med det så är Sundsvall på allvar indragna i bottenstriden och inför matchen mot Bajen ligger laget på kvalplatsen. Sundsvall i övrig är ett lag och klubb i kris, både sportsligt och ekonomiskt. Det dåliga ekonomin har tvingat klubben att sälja Linus Hallenius och flera andra spelare ryktas vara på väg bort. Hammarby i sin tur vann i omstarten med hela 6-2 mot Falkenberg och nu har Bajen på papper en del lätta matcher. Utöver det har Sundsvall en del skadeproblem på nyckelspelare. Hammarby i sin tur kommer till den här matchen med mer eller mindre ordinarie lag. Jag förväntar mig här att se Hammarby föra spelet mot ett vilt kämpande Sundsvall. Visst kan man spela på en Hammarby seger här då man får mellan 1.65-1.72 gånger pengarna, men jag tycker att spel på 2-3 mål i matchen är bättre spel. Hammarby har tillräckligt bra offensiv för att kunna göra två mål. Jag kan tänka mig här att Bajen leder med 1-0 och att Sundsvall måste öppna upp sig så länge matchen går. Det kan öppna upp för ytligare Hammarby mål. Med andra ord mitt spel här blir 2-3 mål i matchen

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.