24 juli, 2024

2019-07-14: Speltips

Lördagen slutade med två vinster och en förlust. Förlusten kom i matchen mellan Brage och Brommapojkarna. Min tro på under 2.5 mål i matchen gick inte hem. Idag söndag har jag tittat på följande matcher. 

BK Häcken-Örebro SK (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.84

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

En på förhand mycket intressant match, där två lag som jagar viktiga poäng. Häcken behöver vinna för att inte tappa ännu mer mark på topplagen, dan ÖSK jagar seger för att skapa sig lite utrymme i bottenstriden. Häcken är inför den här omgång fyra poäng efter tredje placerade Djurgården. Örebro hittar vi på en tolfte plats med tre poäng till godo till sist placerade Falkenberg. ÖSK kommer till den här matchen med två segrar och tre förluster på de fem senaste matcherna. Häcken i sin tur är starka på hemmaplan där man förlorat bara två matcher. Dessutom har laget släppt in bara fyra mål på hemmaplan. Örebro har hittills den här säsongen tagit bara en seger på bortaplan på sju spelade matcherna, dessutom har laget gjort sju och släppt in tretton mål. Trots att Örebro sällan förlorar med mer än uddamålet, tror jag att Häcken har god chans att vinna med två bollar. Mitt spel här blir att hemmalaget vinner med asian handicap -1.25. Det innebär att vi får halva insatsen tillbaka om Häcken vinner med uddamålet. 

Dagens andra speltips

Östersund FK-IFK Norrköping (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 1.95

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Lite samma läge som i matchen mellan Häcken och Örebro, fast här har vi ett Norrköping som har betydligt bättre form än hemmalaget. Östersund är mer eller mindre ett lag i spillror. Laget har ingen seger på de åtta senaste matcherna, medan Norrköping i sin tur har bara en förlust på de senaste sju matcherna. Förlusten kom överraskande mot Sirius på hemmaplan. Utöver den förlusten har laget vunnit både mot AIK och Häcken efter uppehållet. Östersund har spelat oavgjort i tre raka matcher och laget har halkat ner till en tionde plats och börjar man inte vinna snart lär man bli på allvar indraget i botten striden. Norrköping i sin tur har börjat klättra upp i tabellen efter en tveksam inledning under våren. Laget ligger på en sjätte plats och har tio poäng upp till serieledaren Malmö FF. Mitt spel i den här matchen blir 2-3 mål i matchen och det spelas till 1.95 gånger insatsen. 

Dagens tredje speltips:

Djurgårdens IF-Malmö FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Över 2.5 mål i matchen

Odds: 2.15

Spelbolag: Betfair

Insats: 10kr

Seriefinal väntar under eftermiddagen och en match som Djurgården behöver vinna för att kunna på allvar utmana MFF om guldet. Inför den här matchen leder Malmö med sex poäng med en match mer spelad. Båda lagen kommer till den här matchen med bra form. Båda lagen har inte förlorat på de fem senaste matcherna och med tanke på att Djurgården är starka på hemmaplan så kan den här matchen sluta lite hur som helst. Dock ska man lägga på minnet att MFF förlorat bara en match av den 22 senaste.  Jag tror att vi kommer se två lag som går för en seger. Framförallt Djurgården måste gå för en och det kan öppna för Malmös snabba omställningar. Skulle MFF ta ledningen i matchen så måste Djurgården öppna sig ännu mer och risken finns då att vi får se en målrikt match.  Djurgården dras med några skador och det finns risk att Erik Berg missar matchen. En som säker missar seriefinalen är Jonathan Augustinsson som är avstängd. Mitt spel här blir över 2.5 mål i matchen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.