22 maj, 2024

2019-07-17: Speltips

Båda mina senaste speltips gick med förlust. Jag tippade 2-3 mål mellan Sundsvall och Hammarby, samt båda lagen gör mål i matchen mellan Helsingborg och Sirius. Den här onsdagen har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

AIK-Ararat-Armenia (Champions League, kval)

Tips: AIK att vinna matchen och hålla nollan

Odds: 1.72

Spelbolag: Bet365

Insats: 25kr

AIK förlorade den första matchen på bortaplan med 2-1 och där med måste man vinna med minst ett mål för att ta sig vidare. AIK gjorde ingen vidare insats på bortaplan där laget hamnade i tidigt underläge och dessutom fick en man utvisad. Det ska sägas att AIK trots en man mindre höll jämna steg med armeniska Aratrat, vad det nu kan innebära. Trots förlusten på bortaplan tyckare jag att AIK har kanonchans att ta sig vidare, men för det måste man nog hålla nollan. Jag förväntar mig att AIK kommer att äga spelet mot ett lag som kommer att kämpa för sitt liv och försöka hålla nollan så länge det bara går. Jag tror att vi kommer se ett fullt fokuserat hemmalag som med hjälp av publiken går ut och vinner den här matchen. Mitt första spel här blir att AIK vinner och håller nollan. Det andra spelet blir under 3 mål asian lines som spelas till 1.87 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 

Ludogorets-Ferencváros (Champions League, kval)

Tips: 1

Odds: 1.71

Spelbolag: Coolbet

Insats: 15kr

Till att börja med vill jag påpeka att oddset i den här matchen går upp och ner. Från 1.79 ner till 1.65 och tillbaka till 1.71 under gårdagen. I skrivande stund ligger oddset hos Coolbet på 1.71, men under 1.70 ska man nog inte spela på en hemmaseger. Då är det bättre att avvakta matchstart och se hur matchen kommer att se ut. 

Hemmalaget förlorade den första mötet med 2-1 och spelar därmed med kniven mot strupen. Ferencváros gjorde en fin match på hemmaplan där laget genom ett effektivt anfallspel fick med sig 2-1. Det ska dock sägas att Ferencváros brukar vara starka på hemmaplan, men på bortaplan är det ett helt annat lag. Ludogorets har dessutom större erfarenhet av sånna här matcher än bortalaget. Jag tror att hemmalaget har goda möjlighet att lösa en seger i den här matchen. 

Dagens tredje speltips:

CFR Cluj-FC Astana (Champions League, kval)

Tips: 1

Odds: 1.70

Spelbolag: Unibet

Insats: 20kr

Förra året blev Cluj utslagna i kvalet av Malmö FF och i år inledde laget med att överraskande förlora på bortaplan mot Astana med 1-0. Cluj har precis startat ligaspelet och i premiären blev det 1-1 på hemmaplan mot Poli Lasi. Astana i sin tur har hunnit spela 18-omgångar i ligan och laget ligger en poäng bakom serieledaren. Med andra ord är Astana inblandade på fronter vilket kan innebära viss fördel för Cluj. Jag tror att hemmalaget vinner här, men precis som i den förra matchen gäller det att kolla odds. Det är inte värt att spela på en hemmaseger om oddset går under 1.70 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.