20 maj, 2024

Speltips: Bayern München-Manchester United

Ingen lyckad kväll igår för min rek i matchen Manchester City och Crvena Zvezda. Själva spelet var inte dåligt sett till vad City presterade och det var ara Zvezdas målvakt som stod på huvudet i den första halvleken och förstörde den chansen.

Idag rullar Champions League vidare och vi har ett klassiskt möte mellan Bayern München och Manchester United. Bayern är stora favoriter i den här matchen och det ska man vara med tanke på hur United sätt ut i ligaspelet.

Bayern är inte bara favoriter i den här matchen utan även att vinna gruppen som innehåller även Fenerbahce och FC Köpenhamn. Med andra ord så är det öppet bakom Bayern vem som kommer att ta den andra platsen.

Förra säsongen räckte inte Bayern i kvartsfinalen mot Manchester City men lyckades dock säkra liga guldet efter dramatiskt avgörande i slutomgången.

I ligan den här säsongen hade man tre raka segrar men tappade poäng i den senaste omgången mot Leverkusen på hemmaplan. Vi ska komma ihåg här att laget har hållit nollan bara i premiären. Dock men tanke på hur United sett ut i inledningen av den här säsongen så tror jag att det finns goda chanser att hålla nollan i den här matchen.

Som sagt United har startat den här säsongen svagt. I den senaste omgången förlorade man på hemmaplan mot Brighton med klara 3-1. Laget har så här långt inte fått till det varken offensivt eller defensivt. På de två senaste matcherna har man släppt in sex mål.

Harry Kane lämnade Tottenham för spel i Bayern och han har hittat målet i tre av Bayerns fyra ligamatcher. Dessutom gjorde han mål för England mot Skottland. Med andra ord är målformen bra hos Kane.

Min första rek i den här matchen blir att Bayern vinner och Kane för minst ett mål till två gånger insatsen. Min andra rek blir att Bayern leder i halvtid och vinner matchen till 2.05 gånger insatsen.

Bayern München-Manchester United

Tips 1: Bayern vinner matchen+Harry Kane gör mål

Odds: 2.00@ComeOn

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: Bayern leder i halvtid och vinner matchen

Odds: 2.05@ComeOn

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.