22 juli, 2024

Speltips: Leverkusen-Häcken

Båda onsdagens rek satt i matchen Bayern München och Manchester United. Idag har vi ett gäng matchen från Europa League och Conference League. Idag får även Häcken in i hetluften med bortamatch mot Leverkusen.

Det är ett välmående Leverkusen som tar emot Häcken. Laget har fått flygande start i ligan trots relativt tuff spelschema. I den senaste omgången tog man poäng på bortaplan mot Bayern München.

Laget tränas av Xabi Alonso som tog över för snart ett år sedan. Med honom har Leverkusen gått framåt. Nyförvärven Victor Boniface och Jonas Hofmann har varit riktigt bra offensivt och Leverkusen har redan hunnit göra 13 mål på deras fyra inledande matcher.

Anfallaren Victor Boniface har svarat för fyra mål i inledningen av den här säsongen.

Häcken i sin tur är i högsta grad inblandade i guldstriden i Allsvenskan. Laget ligger två poäng efter Malmö FF i tabellen. Under sommaren har Häcken tappat flera tongivande spelare men ersättarna har gjort det bra. Lagets form är dock svajigt med en seger på de tre senaste matcherna. Laget förlorade mot Degerfors och Göteborg innan man Indien senaste omgången besegrade Halmstad. I en match där man var illa ute och där avgörandet kom på stopptid.

Med tanke att Molde och Qarabag är de två övriga lagen i gruppen så är den stora frågan om Häcken kommer att prioritera den här matchen. Det är inte borta mot Leverkusen som Häcken ska ta sina poäng för att kunna avancera. Dessutom väntat en lurig match i Allsvenskan mot Kalmar.

Det finns faktiskt risk att Häcken kommer i den här matchen att försöka bara hålla ner siffrorna. Leverkusen är et par klasser bättre och möjlighet till en skräll ser jag som obefintligt. Det som talar för eventuell skräll är om Leverkusen inte är tillräckligt påkopplade men jag har svårt att tro det.

Jag tror att hemmalaget går ut och sätter fart från början. Jag tror att den här matchen kan vara över redan efter första halvleken och då finns det risk att Leverkusen slår av på takten. Jag tänker om man leder med två bollar inhalator så kör man inte satsa livet ur sig under andra halvleken.

Min första rek blir under fyra mål asian lines och det till 1.95 gånger insatsen. Min andra rek blir att hemmalaget vinner första halvlek med asian handicap -1 och det till 1.85 gånger insatsen.

Leverkusen-Häcken

Tips 1: Under 4 asian lines

Odds: 1.95@ComeOn

Insats: 1 Unit

Tips 2: Första halvlek Leverkusen -1 asian lines

Odds: 1.85@Bet365

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.