22 maj, 2024

Speltips: Manchester City-Crvena Zvezda

Ikväll drar Champions League igång och regerande mästaren Manchester City tar emot Crvena Zvezda (Röda Stjärnan)

City har inlett säsongen lite där man avslutade den förra. I ligan har man tagit fem raka segrar. I den senaste omgången ställdes man mot West Ham som stod upp bra men City vann till slut med 3-1. Julian Álvarez har börjat den här säsongen riktigt bra och det känns som att han är given bredvid Erling Haaland.

Båda har startat samtliga matcher den här säsongen och frågan är här hur Pep Guardiola resonerar inför den här matchen. Jag personligen tror att man kommer att vila en del av spelare som startat i ligan. Crvena Zvezda ska man bara städa undan oavsett vilket lag som kommer till spel.

Den serbiska mästaren fick en direktplats den här säsongen och slapp därmed kvala. Dock har man startat ligan tveksamt med deras mått mätt. I den senaste omgången föll man på borta plan mot Čukarički med 2-1. Redan efter sju omgångar har man noterat två förluster och båda har kommit på bortaplan mot medioker motstånd.

Sedan i somras har Röda stjärnan en ny huvudtränare i israelen Barak Bakhar som senast ledde Maccabi Haifa till stora framgångar.

Här ska det vara klasskillnad och mitt rek blir att City vinner med minst tre mål. Ett annat spel som ser spännande ut är at City gör minst två mål i första halvleken. Jag tror att Zvezda kommer att försöka försvara 0-0 men att City går ut och visar var skåpet ska stå.

Manchester City-Crvena Zvezda

Tips 1: 1 asian handicap -3

Odds: 1.98@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: 1+ över 1.5 mål i första halvlek

Odds: 1.95@Bethard

Insats: 1.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.