22 juni, 2024

Speltips: Leicester-Crystal Palace

Leicester har fått en tuff start på den här säsongen efter nio spelade omgångar ligger laget sist med bara en seger. Den kom mot Nottingham på hemmaplan för två omgångar sedan. I den senaste omgången tappade de ledningen och förlorade mot Bournemouth med 1-2. 

Det stora problem i inledningen av säsongen heter försvarsspelet. Laget har hittills släppt in 24-mål vilket är sämst i hela ligan.  Lagets målvakt Daniel Ward har mer eller mindre slängt in bollarna i vissa matcher. 

Crystal Palace i sin tur vunnit två matcher den här säsongen och laget ligger på en femtonde plats i tabellen. Det ska sägas dock att Palace mött en del av topplagen. 

Leicester har på papper ett bra lag och borde gälla som favoriter här men lagets defensiv oroar. Jag tvekade här länge men bestämde mig för två spel. 

Den första spel på Palace med asian handicap +0.25 till 1.90 och den andra över 2.5 mål till 1.89. 

Leicester-Crystal Palace 

Tips 1: 2 asian handicap +0.25

Odds 1: 1.90

Insats 1: 1 Unit

Tips 2: Över 2.5 mål

Odds 2: 1.89

Insats: 2 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.