22 maj, 2024

Asian handicap testas på Angers i toppmötet

Måndagen slutade med full pott där alla tre spel satt. Grattis till er som hängde på.

Toppmöte i franska ligan där hemmalaget Angers tar emot Marseille. Det handlar om tvåan mot trean i den här matchen. Marseille ligger fyra poäng före i tabellen och laget kommer till den här matchen med fyra raka segrar.

Angers i sin tur har en förlust på de fem senaste omgångar och den kom i den senaste omgången mot Nice på bortaplan. Angers är ett lag som är betydligt bättre på hemmaplan än på bortaplan. På hemmaplan har man 6-1-1 och målskillnad på 15:4.

Marseille i sin tur har 3-2-2 på bortaplan och målskillnad på 9-11. Här tror jag att hemmalaget har bra chans att ta med sig minst en poäng.

Tips: 1 asian handicap +0.25

Odds: 1.77 @Betsson

Insats: 30kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.