24 juli, 2024

2019-06-07: Speltips

Tre speltips senast, där en gick med vinst, en med förlust och en med halvförlust. Med andra ord blandade resultat. Idag bjuds vi på en del intressanta landskamper. 

Dagens första speltips:

Åtvidabergs FF-Oskarshamns AIK (Sverige, Division 1 Södra)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.37

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

För tre omgångar sedan valde Åtvidaberg att byta tränare. Istället för Rickard Johansson kom Tor-Arne Fredheim in. Facit är en förlust och två segrar. Åtvidabergs spel har efter tränar bytet sett bättre ut och det känns som att spelarna är tydligare i allt de gör, jämfört med hur det såg ut förut. Oskarshamn i sin tur har fått tuff start på den här säsongen. Laget tippades inför säsongen att tillhöra toppen, men just nu parkerar man på en tionde plats. Laget har i inledningen av serien haft svårt att vinna på bortaplan. Laget har tagit fyra poäng av femton möjliga på bortaplan och är fortfarande utan seger på bortaplan. Det ska dock sägas att Oskarshamn bara förlorat en match på bortaplan och det mot Utsikten. Åtvidaberg i sin tur har spelat bara fyra matcher på hemmaplan (hela sju sticken på bortaplan) och det har blivit bara en seger hemma på Kopparvallen. Jag tror dock med den nya tränaren och nytt sätt att spela har man god chans att vinna här. Mitt spel blir hemmaseger med asian handicap -0.25. 

Dagens andra speltips: 

Färöarna-Spanien (EM-kval)

Tips: 2 asian handicap -3

Odds: 1.75

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Spanien leder gruppen två poäng före Sverige, men laget presterade inte speciellt bra under National League. Där slutade Spanien på en tredje plats. De två inledande EM-kvalmatcherna har vunnits med knapp marginal. Senast vann med 2-0 borta mot Malta och dessförinnan besegrades Norge med 2-1 hemma. Även motståndarna Färöarna slutade på en tredje plats i sin grupp, där Azerbadjan och Kosovo kom före. Laget har inlett kvalet med två förluster på bortaplan. 1-4 mot Rumänien följdes upp med förlust 1-2 mot Malta. Här ska det vara klasskillnad och frågan är bara med hur många mål Spanien kommer att vinna med. Laget har trots allt Sverige i nästa match och det finns risk att man sparar på krafterna inför det mötet. Jag tror dock att Spanien vinner klart och väljer att spela med asian handicap -3. 

Dagens tredje speltips:

Sverige-Malta (EM-kval)

Tips: 1 asian handicap -3

Odds: 1.82

Spelbolag: Betsson

Insats: 20kr

Den här matchen kan bara sluta med hemmaseger. Sverige är klart det bättre laget och precis som i Spaniens fall så är det frågan med hur många mål Sverige kommer att vinna. Sverige kommer att vara det laget som har bollen mest och Malta kommer att försöka hålla ner siffrorna så gott det bara går. Sverige städade av Rumänien med 2-1 och mot Norge vända ”Jannes grabbar” underläge 0-2 till 3-2, men släppte in kvitteringen på matchens sista spark. Jag tror Sverige vinner här enkelt och väljer att spela på Sverige seger med asian handicap -3. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.