24 juli, 2024

2019-02-20: Speltips

Två spel från mig igår. Resultatet blev en vinst och en förlust.

Förlusten kom i matchen mellan Liverpool och Bayern München där jag trodde på 2-3 mål i matchen. Vinst blev det dock i matchen mellan QPR och West Bormwich där bortalaget avgjorde sent.

Idag onsdag fortsätter gruppspelet i Champions League med två intressanta matcher. Jag bjuder på speltips från en av dessa två.

Dagens första speltips:

Atlético de Madrid-Juventus (Champions League)

Tips: Under 2 mål asian lines

Odds: 1.88

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Oddset på underspel i den här matchen har droppat rejält under gårdagen. Med tanke på att det är första matchen och att båda dessa lag släpper in väldigt få mål så är det naturligt att vi ser låga odds på underspel.

Det står mycket för spel för Juventus. Laget leder den italienska ligan överlägset och skulle man åka ur här så är säsongen mer eller mindre över för Juves del. Atlético de Madrid i sin tur ha en del att spela om även i ligan, men samtidigt ser man det här dubbelmöte som en jätte chans att gå vidare. Att Juve går som tåget i ligan är en sak, men att möta ett av väldens bäst organiserade lag defensivt är något helt annat. Här möts dessutom två taktiska tränare där ingen vill bjuda på något gratis. Hemmalaget har under gruppspelet släppt in bara sex mål på mål och det säger en hel del. Jag tror att vi kommer att se två försiktiga lag i den första matchen. Jag tror att båda lagen är nöjda med ett oavgjort resultat. Hemmalaget måste satsa lite mer för att ta med sig ett resultat till returen, men jag tror inte att vi kommer att se någon hejdlös offensiv från Juve heller. Ett baklänges mål skulle kunna innebära att chansen till att gå vidare är borta. Nej jag tror att vi kommer se försiktig och målsnål match. Jag väljer att spela under 2 mål asian lines till 1.88. Det innebär att om matchen slutar med exakt två mål får vi pengarna tillbaka. Vill man vara ännu mer säker så kan man lägga ett spel på under 2.5 mål till låga 1.50 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Bordeaux-Guingsmp (Frankrike, Ligue 1)

Tips: 1

Odds: 1.95

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Två lag med dålig form som drabbar samman. Gästerna ligger på en sista plats i tabellen och har sex poäng upp till en kvalplats. Bordeaux i sin tur hittar vi på en 13:e plats med 31-poäng. Med andra ord har laget ganska bra marginal ner till bottenlagen. Upp till en fjärde plats är det nio poäng, men det ska sägas att Bordeaux har en match mindre spelat än lagen ovanför. I den här matchen saknar Guingamp anfallaren Alexandre Mendy som är inlånad från just Bordeaux. Han får dock inte spela ikväll, på grund av en klausul i kontraktet. Bordeaux kommer till den här matchen med två segrar och tre förluster. Guingamp har fyra raka förluster och bara en seger på de fem senaste matcherna. Bordeaux har dock bra form på hemmaplan. Sist laget föll på hemmaplan var förra året i oktober då Nice vann med uddamålet. Jag tror att hemmalaget vinner här.

Dagens tredje speltips:

Sevilla-Lazio (Europa League)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

I skuggan av Champions League ska en ack så viktig batalj avgöras på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla. En på förhand mycket spännande match som kan sluta lite hur som helst känns det som. Lazio har med sig 0-1 från hemmaplan och det var många frågetecken efter den första matchen i Lazio leden. Jag skrev inför den första matchen att Lazio haft svårt att vinna mot bättre motstånd, men jag trodde inte att laget skulle förlora mot ett formsvagt Sevilla. Lazios stora problem den hör säsongen har varit ineffektivitet. Något som måste fungera ikväll om laget ska ha någon chans att vända på underläget. Sevilla i sin tur föll i den senaste omgången på bortaplan mot Villareal. Detsamma gäller Lazio som föll mot Genoa på bortaplan. Jag tror att vi kommer att se få mål i den här matchen. Sevilla är säkert nöjda så länge det står 0-0 och det borde gälla även Lazio. Lazio kommer inte att satsa allt framåt från början. Jag tror att man kommer att vara försiktiga och hoppas på att någon fast situation eller en individuell prestation kan avgöra den här matchen. Jag väljer att spela under 2.5 mål i matchen till två gånger insatsen.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.