22 maj, 2024

2019-05-10:Speltips

Inga speltips under veckan från min sida. Senaste gången bjöd jag på fem speltips, där vi hade en förlust, två vinster och två halvförluster. Idag fredag har jag tittat på följande spel.

Dagens första speltips:

Hammarby-Sirius (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.90

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Hammarby kommer till den här matchen med två raka segrar. Efter förlusten mot Malmö på bortplan med 1-4, besegrades Djurgården i derbyt med 2-1 och i den senaste omgången körde man mer eller mindre över Örebro på bortaplan. Hammarby ledde med 3-0, men släppte in två mål i slutet av matchen. Sirius som inledde Allsvenskan bra har hamnat i en tidig svacka. Laget tagit bara en poäng på de fem senaste matcherna och har även en del skadeproblem inför den här matchen. I de senaste två matcherna har defensiven havererat och laget har släppt in åtta mål på två matcher. Här förväntar jag mig att man försöker täta till defensiven och försöka hålla nollan så länge det bara går. Hammarby med sina offensiva spelare kommer med stor sannolikhet att äga mycket boll och kommer att skapa målchanser. Hammarby är stora favoriter och jag väljer spel på Bajen med asian handicap -1.25. Spelet sitter om Hammarby vinner med två bollar. 

Dagens andra speltips: 

GAIS-IK Frej (Sverige, Superettan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.20

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

GAIS har inlett serien okej och laget har två segrar, tre oavgjorda och en förlust. Förlusten kom i matchen mot Brage där man föll med 0-3 på hemmaplan. GAIS har gjort sex och släppt in sju mål på de sex inledande omgångarna. Frej i sin tur har en seger, en oavgjord och tre förluster så här långt. Laget har gjort sju och släppt in tretton mål. Laget är dock obesegrade i de tre senare matcherna och kanske är formen på väg uppåt. Jag tror att vi kommer se en match med tajt matchbild och med tanke att båda lagen haft svårt med målproduktionen tror jag på få mål i den här matchen. GAIS har gjort bara ett mål i sina tre senaste matcherna. För Frejs del gäller det att täta till defensiven i första hand. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen. 

Dagens tredje speltips: 

Clermon-Troyes (Frankrike, Ligue 2)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.02

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Två omgångar återstår av franska andra ligan och det är tajt i toppen. Troyes ligger på en tredje plats och är fyra poäng bakom andra placerade Brest. Clermont hittar vi i mitten av tabellen och laget har inget att spela för. Tittar man på lagets fem senaste matcherna så har man tre oavgjorda och två förluster. Med andra ord känns det som att spelarna redan tagit semster. Troyes i sin tur är obesegrade i elva raka matcher. Tio segrar och en oavgjort är lagets facit. Jag väljer här att spela på bortaseger med asian handicap -0.25. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.