22 maj, 2024

Plus handicap på Newcastle testas

Lördag innebär en massa spelobjekt men först lite om gårdagen. Mina två speldrag gick plus. Schalke 04 löste pengarna tillbaka och AC Ajaccio löste vinsten. Topptipset var när igen. För tre gången den här veckan faller vi på en match. Igår var det spiken på Numancia som jag bommade.

Nu till första speldraget idag.

Ett intressant möte har vi mellan Newcastle och Manchester City. City har inte råd att tappa fler poäng om man ska utmana om guldet. Newcastle är inte speciellt bra, men på hemmaplan har man den här säsongen förlorat bara en match och laget har varit målsnåla på hemmaplan.

City gäller självklart som favoriter men jag tror att eventuell seger kommer att sitta hårt åt. Därför testar jag spel på Newcastle med asian handicap +2 till fint odds.

Tips: 1 asian handicap +2

Odds: 2.02 @Unibet

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.