21 april, 2024

Speltips: FC Köln-Nice

I Grupp D av Conference League behöver hemmalaget Köln vinna för att ta sig förbi Nice och där med avancera från den här gruppen. 

Hemmalaget har tagit sju poäng i den här gruppen, medan Nice har en poäng mer. I den andra matchen tar Partizan Belgrad emot Slovacko som inte har möjlighet att avancera vidare. Därför utgår jag ifrån att Partizan vinner sin match och då måste Köln vinna här. För Nice gäller det att inte förlora. 

Det här är annars två jämna lag och första mötet slutade 1-1. Ser vi på odds marknaden så är Köln favoriter och det på grund av att man spelar på hemmaplan. 

Jag förväntar mig även här en tajt match. Precis som i matchen mellan Gent och Molde gäller det för bortalaget att inte förlora matchen, medan hemmalaget måste som sagt vinna. 

Jag tror att vi inte kommer se speciellt många mål i den här matchen. Mitt spel här blir under 2.75 mål till 1.80 gånger insatsen. 

FC Köln-Nice

Tips: Under 2.75

Odds: 1.80@Bethard

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.