20 maj, 2024

Speltips: Gent-Molde

Direkt avgörande match vilket lag som tar sig vidare från den här gruppen. Hemmalaget ligger på en tredje plats med två poäng mindre än Molde och måste därmed vinna här för att gå vidare från gruppen. 

Molde i sin tur får inte förlora ikväll om man vill behålla sin andra plats i tabellen. Laget slarvade bort seger mot Djurgården i den senaste omgången. Molde ledde med 2-0 men Djurgården vände och vann. 

Gent i sin tur  lyckades inte besegra Shamrock Rovers på bortaplan i den senaste omgången. Laget hamnade i tidigt underläge med lyckades till slut kvittera. 

Jag håller Gent som knappa favoriter ikväll och det mest beroende på att man spelar på hemmaplan. Jag tror dock att vi kommer se två lag som inte vill bjuda på något gratis. Molde kan spela på ett oavgjort resultat men jag tror inte att Gent kommer att satsa allt framåt. Kan tänka mig att den här matchen tickar 0-0 och att Gent ökar trycket först i slutet om det står 0-0. 

Visst det finns risk att vi ser hemmalaget ta ledningen och då måste Molde satsa framåt men jag tror mer på en målsnål historia. Jag kommer att spela på under 2.75 mål i matchen. 

Gent-Molde

Tips: Under 2.75 mål

Odds: 1.90@Bet365

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.