21 april, 2024

Speltips: Arsenal-Zürich

Arsenal behöver vinna sista matchen i gruppen för att säkra gruppseger. PSV som ligger två poäng efter har fördel av inbördesmöte. 

Arsenal hade chansen att säkra gruppsegern redan i den förra omgången men laget föll på bortaplan mot PSV. Därmed räcker det inte att spela oavgjort ikväll mot redan avhängt Zürich. 

Arsenal har fått en riktig bra start i ligan och toppar Premier League. I helgen väntar derbyt mot Chelsea och jag tror att spelarna har redan tankarna på den matchen. 

Ikväll gäller det att se vilket lag Arsenal ställer upp med för det finns risk för rotation. Det är dock en tuff minus lina på Arsenal som jag absolut inte vågar reka innan startelvorna kommer. 

Dock tror jag inte att vi kommer se fyra mål i den här matchen. Jag tror som sagt att Arsenal vill bara spela av den här matchen. Jag kommer att spela på under 3.5 mål till två gånger insatsen. 

Arsenal-Zürich

Tips: Under 3.5 mål

Odds: 2.00@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.