22 maj, 2024

Asian Lina testas i Liverpool

Stryktipset 25/1: Analys och förslag

Senaste speldrag gick helt okej. Tre till antalet där två gick med vinst och en med halvförlust. Inga spel från mig dock under veckan.

Idag lördag bjuds vi på en del fina matcher. 

Jag börjar i England där Liverpool tar emot Bournemouth på hemmaplan. Liverpool ser ut att vara i en liten svacka och laget kommer till den här matchen med tre raka förluster. Efter förlusterna mot Watford i ligan och Chelsea i FA-cupen förväntar sig marknaden att Liverpool ska köra över Bournemouth. Jag är dock inte helt övertygad om det. Liverpool har retur i Champions League kommer vecka att tänka på. Här kommer jag att spela på bortalaget med asian handicap +2. Pengarna tillbaka om Liverpool vinner med exakt två mål. 

Tips: 2 asian handicap +2

Odds: 1.72 @Betsson

Insats: 50kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.