3 mars, 2024

2019-04-20: Speltips

Gårdagen slutade med blandade resultat. Två vinster en halvförlust och en hel förlust. Dessvärre lyckades inte Millwall vinna trots en man mer och Norrköping vann med uddamålet. 

Idag har jag tittat på följande matcher. 

Dagens första speltips: 

GIF Sundsvall-Kalmar FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.82

Spelbolag: Unibet

Insats: 15kr

Kalmar är fortsatt utan seger efter tre spelade omgångar. Laget inledde med förlust i hemmapremiären mot Sirius. I den andra omgången kryssade man i mötet med Hammarby. I den senaste omgången visade laget moral när man hämtade underläge två gånger om mot Norrköping. Sundsvall i sin tur har en seger, en oavgjort och en förlust på de tre inledande matcher. Giffarna har haft vissa problem sen senaste matchen och det är oklart om Omar Eddahri är åter efter att ha klivit av mot Elfsborg. Det ryktas även om att Linus Hallenius, Maik Sema och David Myrestam (som var bänkad senast) varit frånvarande under veckan som gått utan att det verkar vara något allvarligt. Jag tror att vi kommer se en öppen match här med två laget som går för en seger. Mitt spel här blir att båda lagen gör mål. 

Dagens andra speltips:

Bologna-Sampdoria (Italien, Serie A)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.77

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Tre viktiga poäng står på spel i den här matchen. Bologna måste vinna för att inte tappa mark i bottenstriden. Sampdoria i sin tur behöver tre poäng för att haka på i striden om Europa-platserna. Bologna har bara en förlust på hemmaplan på de fem senaste matcherna. Sampdoria i sin tur har två segrar och tre förluster på de fem senaste bortamatcherna. Här tror jag att båda lagen gör mål. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.