24 juli, 2024

2019-04-21: Speltips

Två speltips igår, där den ena gick med vinst och den andra med förlust. Idag söndag har vi en del spännande matcher, men det har varit svårt att hitta spelobjekt värda att satsa på. 

Jag har hittat följande matcher.

Dagens första speltips:

Villarreal-Leganes (Spanien, La Liga)

Tips: 1

Odds: 1.81

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Spännande match på förhand, där Villarreal behöver vinna för att hålla sig över nedflyttningsstrecket. Leganes i sin tur har en liten chans att nå till sjunde plats vilket innebär spel i Europa League. Villarreal har under säsongen legat under nedflyttningsstrecket men samtidigt har laget gått bra i Europa League. Där blev det respass i kvartfinalen där Valencia blev för svåra. Laganes har gjort en bra säsong och laget har bara en förlust på de fem senaste matcherna. Villarreal i sin tur två segrar, en oavgjord och två förluster. Jag tror här att Villareal vinner och väljer att spel på en rak hemmaseger till 1.81 gånger pengarna. 

Dagens andra speltips:

Häcken-Djurgården (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1

Odds: 1.80

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Toppmöte i Allsvenskan mellan två lag som fått riktigt bra start. Båda lagen har två segrar och en oavgjord match. Djurgården kommer till den här matchen utan en del spelare. Aslak Witry är definitivt borta och Jacob Une Larsson, Jonathan Augustinsson, Oscar Pettersson samt PK Bråtveit är tveksamma till spel. Häcken i sin tur har inga större skadeproblem och laget har imponerad både i Svenska Cupen och i inledningen av Allsvenskan. Här tror jag att Häcken har god chans att vinna och mitt spel blir att Häcken vinner till 1.80 gånger insatsen. Utöver det spelet kan det bli aktuellt för att Häcken gör minst två mål i matchen, men det beror på vilken startelva Djurgården kommer med. 

Dagens tredje speltips: 

Hammarby-AFC Eskilstuna (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.98

Spelbolag: Unibet

Insats: 20kr

Hammarby har all press på sig i den här matchen. Laget har efter tre spelade omgångar skrapat ihop bara två poäng. Ska Bajen upprepa succé från förra säsongen så måste man börja vinna. AFC Eskilstuna är inget lag man kör över. Laget har både i Cupen och i inledning av Allsvenskan visat att det finns kapacitet i det här laget. AFC Eskilstuna har i två matcher fått klara sig utan Felix Michel, men det finns viss förhoppning om att han ska kunna spela den här matchen. Samma status är det egentligen på Gustav Jarl. Hammarby är stora favoriternas alla spelbolag. Jag tror att Hammarby vinner den här matchen och jag väljer att spela på hemmaseger med asian handicap -1.25. Om ni vill säkra upp så kan ni välja asian handicap -1, det ger pengarna tillbaka om Bajen vinner med uddamålet. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.