22 maj, 2024

2019-04-19: Speltips

Ingen lycka senast med speltips. Bara en av tre som gick med vinst. Mina bedömningar i matcherna Porto-Liverpool och Manchester City-Tottenham var helt fel. 

Idag fredag har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips: 

Millwall-Brentford (England, Championship)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.96

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Här har vi två lag som har ganska dålig form. Brentford har bara en seger på de fem senaste matcherna. Millwall i sin tur har två segrar och två oavgjorda på de fem senaste. Här går jag mest på att Millwall har mycket att spela för med tanke på att laget är indragna i bottenstriden. Laget har två poäng mer än Rotherham som ligger på nedflyttnings platsen. Brentford i sin tur hittar på en 14:e platsen med fjorton poäng ner till bottenlagen. Dessutom är Brentford dåliga på bortaplan. Två segrar och åtta oavgjorda är lagets facit den här säsongen på bortaplan. Jag tror att Millwall har god chans att vinna här och spelar hemmalaget med asian handicap -0.25.

Dagens andra speltips: 

Östersund-Elfsborg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Båda lagen gör mål i matchen

Odds: 1.63

Spelbolag: ComeOn

Insats: 20kr

Båda lagen har tagit fyra poäng på tre spelade omgångar. Elfsborg inledde med 1-1 mot Hammarby i hemmapremiären. I andra omgången åkte man på en förlust på bortaplan mot IFK Göteborg. Första seger tog laget i den senaste omgången via en seger mot Sundsvall. Östersund i sin tur klarade 0-0 mot AIK i premiären på bortaplan. I andra omgången besegrades Falkenberg på hemmaplan med 3-2 och i den senaste omgången blev det förlust mot Malmö på bortaplan. Här tror jag att vi får se två lag som vill framåt och båda lagen har sin offensiv som bästa egenskap. Mitt spel här blir att båda lagen gör mål. Det kan även kombineras med över 2.5 mål i matchen. 

Dagens tredje speltips:

IFK Norrköping-Falkenberg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 1.93

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Norrköping är efter tre spelade omgångar utan seger och på hemmaplan lär det bli åka. Falkenberg som tippades inför säsongen att åka ur började med seger på hemmaplan mot Örebro. Efter har laget förlorat mot Östersund och Häcken. Norrköping i sin tur inledde med förlust mot Helsingborg på bortaplan. I andra omgången var man i en timme det bättre laget mot AIK i en match som slutade 0-0. Mot Kalmar senast ledde man två gånger om men tappade poäng. Ska Norrköping tillhöra toppen av tabellen så måste man vinna mot ett lag som Falkenberg. Jag tror att man gör det och jag tror att man vinner komfortabelt. Mitt spel här blir att Norrköping vinner med asian handicap -1.5. 

Dagens fjärde speltips:

Linköping City-Forward (Sverige, Division 1 Norra)

Tips: 1

Odds: 1.75

Spelbolag: Hajper

Insats: 15kr

Efter två spelade omgångar har båda igen en seger och en förlust. Linköping inledde med seger på hemmaplan och vann med 4-0 mot Boden. I den andra omgången hamnade man i underläge 0-2 mot Umeå. Laget lyckades hämta upp det hela till 2-2, men Umeå vann via två sena mål. Forward i sin tur förlorade i premiären mot Carlstad United med 0-2. I den andra omgången besegrades Team TG FF med 2-0. Linköping var otroligt starka på hemmaplan under förra året och laget har på papper ett bra lag. Jag tror att man kommer revanschsugna till den här matchen. Mitt spel blir att Linköping viner. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.