21 juli, 2024

Frosinone har bra chans trots bortaplan

Dagens andra speltips är även den från Serie B, där Livorno tar emot Frosinone på hemmaplan.

Livorno ligger sist i ligan och trots att laget vann senast ser det illa ute för Livorno. Laget har hela tio poäng upp till kvalplats. Frosinone i sin tur ligger på en andra plats och har bara tre poäng till godo mot Crotone som ligger på en tredje plats. Frosinone kommer till den här matchen med sex raka segrar i ligan och man har inte förlorat på de åtta senaste. Med andra ord är formen god hos bortalaget som måste fortsätta vinna för att behålla sin andra plats i tabellen som innebär uppflyttning till högsta ligan. Med tanke att hemmalaget skrällde mot Chievo senast, tror jag inte att Frosinone kommer att underskatta jumbon. Jag väljer här att spela på bortaseger med asian handicap -0.25

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.98 @Bet365

Insats: 50kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.