20 juli, 2024

Crotone spelas mot Pisa

Februari månad avslutade jag riktigt illa. I lördags bommade jag alla tre spel. I söndags bjöd jag på ett live-spel och den gick med vinst vilket räddade helgen något. 

Februari måndag gick trots allt med plus, 52 spel tipsade jag om och det blev plus i kassan med 86,5 kronor och ROI slutade på 102.57. 

Idag tisdag hämtar jag första draget från Italien och Serie A. Här handlar det om Crotone som på hemmaplan tar emot Pisa. 

Crotone ligger på en tredje plats i tabellen och laget jagar Frosinone som ligger på en andra plats och har tre poäng mer än Crotone. Pisa hittar vi på en tolfte plats i tabellen och laget har fyra poäng upp till Chievo som ligger på en play-off plats. Samtidigt ligger Pisa bara två poäng före Ascoli som ligger på negativ kvalplats. Med andra ord är Pisa inblandade både i striden om kvalplatserna uppåt och neråt i seriesystemet. Crotone ska vara favoriter på hemmaplan där laget har förlorat två gånger den här säsongen. Ser vi på de fem senaste hemmamatcherna så har Crotone fyra segrar och en förlust. Förlusten kom mot Spezia. 

Pisa i sin tur har gjort det helt okej på bortaplan den här säsongen, där laget har tre segrar, fyra oavgjorda och fem förluster. Här tror jag på hemmalaget och väljer att spela på en rak hemmaseger till 1.60 gånger insatsen. Jag brukar egentligen inte spela på odds under 1.70, men jag känner att kassan behöver fyllas på med lite ”säkrare” matcher. 

Tips: 1

Odds: 1.60 @Bet365

Insats: 70kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.