21 april, 2024

Speltips: Brommapojkarna-Kalmar FF

Fredagens spel på Chelsea -2 asian lines satt fint och formen känns på uppåtgående. Sista tre spelen har gått med vinst. Idag blickar jag mot Allsvenskan.

Mittenmöte i Allsvenskan där Brommapojkarna tar emot Kalmar FF. Två lag som behöver ta nån eller några fler segrar för att helt vara klara för Allsvenskan även nästa år.

Trots att båda lagen ligger i mitten av tabellen så är det trot allt ”bara” sex-sju poäng ner till nedflyttningsstrecket.

Kalmar har en poäng mer än Brommapojkarna och kommer till den här matchen med sviktande form. Efter uppehållet har vi inte kunnat känna igen Kalmar som var riktigt bra under våren. Laget lyckats inte heller ta sig vidare i kvalet till Europa spel trots beskedligt motstånd.

Kalmar har efter uppehållet haft svårt med det offensiva spelet och på tio tävlingsmatcher har laget gjort bara sex mål. I den senaste omgången blev det en poäng mot Hammarby på hemmaplan i en match där Kalmar skapade knappt en målchans framåt.

I Allsvenskan har laget en seger på de sju senaste. Segern kom i mötet med Varberg där man vann med 1-0. Laget hade dessutom stora problem i veckan när man till slut tog sig till gruppspel i Svenska Cupen.

Brommapojkarna i AIK tur gör en godkänd säsong så här långt men även Brommapojkarna behöver poäng för att säkra nytt kontrakt. Laget tog tre viktiga poäng i den senaste omgången Halmstad besegrades på hemmaplan med 3-1.

Med tanke på vad lagen har presterat senaste veckorna håller jag Brommapojkarna som favoriter i den här matchen. Mitt spel bli en rak hemmaseger till 2.15 gånger insatsen.

Brommapojkarna-Kalmar FF

Tips: 1

Odds: 2.15@Betsson

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.