24 juli, 2024

2019-04-17: Speltips

Tre speltips från min sida igår. Den ena gick med vinst och den andra fick vi pengarna tillbaka. 

I matchen mellan Barcelona-Manchester United tipsade jag om spel på under tre mål asian lines och mellan Juventus-Ajax var första tipset över 2.5 mål och den andra att båda lagen gör mål i matchen. 

Idag onsdag väntar två nya matcher i Champions League. Två matcher som jag tycker är svårtippade. Dock har jag bestämt mig för följande tips.

Dagens första speltips:

Manchester City-Tottenham (Champions League)

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 1.92

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Som jag redan varit inne på dagens matcher är lite svårtippade. Hur man vrider och vänder i den här matchen landar jag i att City kan komma att vinna med minst två mål. Scenario kan dock se ut lite på olika sätt. I första hand förväntar jag mig att City trampar gasen i botten. Tottenham lär försöka spela defensivt och hoppas kunna via nån omställning såra City. Även om City skulle i sin jakt på mål åka på ett baklänges mål så tror jag att laget har kapacitet att göra tre mål på Tottenham. Spurs har en del skadeproblem och som alla vet saknas Harry Kane och det är så klart stort avbräck. Skulle City tidigt få hål på Tottenham, ja då kan det här sluta illa för Spurs. En annan fråga är hur mycket energi Tottenham kommer att lägga om City skulle göra två i den första halvleken med tanke på att laget fajtas om en plats i nästa års Champions League. Jag tror i viket fall att City vinner den här matchen med minst två mål. 

Dagens andra speltips:

Porto-Liverpool (Champions League)

Tips: Under 2.5 mål i matchen 

Odds: 2.00

Spelbolag: Betfair

Insats: 10kr

Porto hat 0-2 underläge från den första matchen och här måste man våga att gå framåt. Samtidigt ett Liverpool kan stänga den här matchen. Det är med andra ord en knepig situation för hemmalaget. Jag tror att Porto kommer att satsa framåt under matchens gång, men vi kan få se en avvaktande inledning på den här matchen. Liverpool har visat tidigare att man kan stänga matcher och inte släppa till speciellt mycket bakåt. Att Porto måste jaga mål kommer att passa Liverpool med tanke på hur bra laget är på omställningar. Jag väljer här att spela på under 2.5 mål i matchen. 

Dagens tredje speltips:

Lazio-Udinese (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.87

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr 

En mycket viktig match för båda lagen. Lazio har Europa platserna inom räckhåll. Udinese i sin tur är på allvar indragna i bottenstriden och laget valde för några omgångar sedan att sparka tränare, vilket givit viss effekt då man vunnit hemma mot Genoa och Empoli och däremellan kryssat borta mot  Milan. Senast mot Roma åkte man dock på en ny förlust. Udinese ligger på en 16:e plats i tabellen och har bara tre poäng till godo emot Empoli på 18:e plats. Båda lagen saknar en del spelare inför den här matchen. Udinese har haft svårt på bortaplan den här säsongen. Bara en seger har laget mäktat mig, dessutom har man genom åren haft svårt för Lazio. Jag tror att Lazio vinner här ganska enkelt och jag väljer att spela på Lazio med asian handicap -1.25, vilket innebär halva insatsen tillbaka om hemmalaget vinner med uddamålet. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.