21 maj, 2024

Espanyol tar sin första hemmaseger

Även nästa drag hämtar jag från Spanien och La Liga, där hemmalaget Espanyol tar emot Real Betis.

Jag ska direkt säga att här går jag lite på chans och magkänslan. Espanyol har fått en usel start på säsongen och är efter åtta spelade matcher utan seger på hemmaplan. Vi pratar alltså Espanyol som brukar vara riktigt starka på hemmaplan.

Real Betis i sin tur har fått bra start på säsongen och parkerar på en tolfte plats i tabellen. Betis har ”bara” sju poäng upp till Getafe som ligger på en fjärde plats. Lagets bortaspel är dock betydligt sämre än på hemmaplan.

För några veckor sedan tippade jag på hemmaseger för Espanyol då jag trodde att den första viktoria på hemmaplan skulle komma. Då gick jag bet, men försöker igen.

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.20 @Unibet

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.