21 april, 2024

Kombo spel på Inter testas

Dagens andra speldrag hämtar jag från Serie A där Inter på hemmaplan tar emot Spal. Inter är stora favoriter i den här matchen, men spel på Inter även med asian handicap lockar inte riktigt. Istället väljer jag en kombospel i den här matchen.

Inter ligger tvåa i ligan och skuggar Juventus i toppen. Spal i sin tur ligger näst sist med bara två segrar på tretton spelade omgångar. Dessutom har laget inte gjort mål på bortaplan i sex raka matchen.

Inter gjorde en riktigt fin insats i veckans Champions League och besegrade Slavia Prague på bortaplan med 3-1.

Jag tror att Inter vinner här ganska enkelt.

Tips: (Konbo spel) Inter vinner matchen med två eller fler mål, under 4 mål i matchen, Båda lagen gör inte mål i matchen.

Odds: 3.60 @Bet365

Insats: 20kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.