22 juli, 2024

Topptipset 5/3: Analys och förslag

Topptipset torsdag

Dagens kupong är svår och en hel del matcher som man måste välja sida, annars blir det dyrt. Jag själv kommer att försöka få med mig så många täcken som möjligt. Gårdagen gav ingen vinst då Celtic svek. 

1. Derby-Manchester United

United gäller som klara favoriter här, men jag tror att Derby kan skrälla till. Derby bröt ett negativ trend i ligan med fyra raka utan seger när laget besegrade Sheffield W på bortaplan i den senaste omgången. United i sin tur har åtta raka tävlingsmatcher utan förlust. United sträckas hårt här och dessvärre måste jag spika United för jag behöver gardera andra matcher känner jag. Helst vill jag har med mig alla täcken.

2. Napoli-Inter

(EDIT: Matchen är inställd och kommer att lottas, där med alla täcken måste med)

Riktigt intressant returmöte i italienska cupen. Matchen som avgöra vilket lag som nå finalen. Napoli vann den första mötet på bortaplan med 1-0. Laget har kommit ur krisen på ett imponerade sätt och har presterat bra fotboll och fått med sig en del bra resultat. Inter i sin tur är svårslagna och ska inte räknas bort helt i den här matchen heller. Jag tar med mig alla täcken. 

3. Granada-Athletic Bilbao

Här är en sån match som man måste välja bort ett lag. Jag kommer att välja bort bortalaget i den här matchen. Anledningen är att Granada är riktigt svårslagna på hemmaplan. Det ska dock sägas att Bilbao är inget lag man bara vinner över. Granada föll i den första mötet med 1-0 och jag kan tänkta mig ett försiktigt matchbild. Jag vill helst ha alla täcken med i den här matchen, men det blir alldeles för dyrt. 

4. St.Etienne-Rennes 

Ännu en cupmatch som är riktigt svårt att tippa. Här kommer jag att gå på formen där hemmalaget Rennes kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste matcherna. St Etienne i sin tur har en seger på de fem senaste matcherna. Jag kör här på X2. 

5. Red Bull Salzburg-LASK Linz

Här har vi en match från den österrikiska cupen som är framme i semifinal.I den här matchen finns det klart potential till en skräll. Salzburg är favoriter på marknaden. Ser vi på ligaspelet så har Salzburg tappat formen helt. Efter tre raka förluster har laget tappat serieledningen till just LASK. LASK har går som tåget under de senaste tiden. Jag kommer att chansa här och spika bortalaget, även om jag vill ha med alla täcken. 

6. Estudiantes de Merida FC-Racing Club

Gruppspelet i Copa Libertadores drar igång i och med den här matchen. Här ska jag villig erkänna att det är två lag som jag inte vet speciellt mycket om. Hemmalaget kommer från Venezuela, medan Racing spelar i argentinska högsta ligan. Här kan faktiskt vara tufft att spela med tanke på att matchen spelas i staden som ligger 1557 meter över havet. Estudiantes har inlett ligaspelet med två segrar på hemmaplan och liga många förluster på bortaplan. Racing i sin tur har åtta segrar, tolv oavgjorda och bara två förluster i ligan. Här kommer jag att försöka ta med alla täcken. 

7. Alianza Lima-Nacional

Ännu en match I Copa Libertadores och ännu en match som är svår att tippa. Båda lagen är precis i uppstarten av ligaspel. Jag kommer att göra lätt för mig och tar med mig alla täcken i den här matchen. 

8. Deportivo Binacional-Sao Paulo

Kupongen avslutas med ännu en svår match och ännu en match från Copa Libertadores. Deportivo har startat ligan okej, men är svårbedömda då ligan precis börjat. Sao Paulo har inte sparkat igång ligaspelet ännu. Även här kommer jag ta med alla täcken. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.