24 juli, 2024

Speltips: Coventry-Rotherham

Efter en usel start känns det som att Coventry fått upp farten. Tre raka segrar och dessutom sju raka hållna nollar pekar åt det hållet. Dessutom har laget bara en förlust på de fem senaste matcherna. 

I den senaste omgången svarade laget för en fin insats när man besegrade Stoke på bortaplan med 2-0. Innan dess blev det seger både mot Cardiff borta och Sheffield United hemma. 

Rotherham ligger fem poäng före Coventry i tabellen och till den här matchen kommer laget med blandade resultat. Två segrar, två förluster och en oavgjord är lagets facit på de fem senaste matcherna. Det blev dock förlust i helgen mot Hull. Innan dess hade laget två raka vinster och det mot Huddersfield och Stoke. 

Coventry är favoriter enligt marknaden och det kan jag hålla med om. Dock har jag svårt att tro att laget ska hålla ännu en nolla. Med det sagt så kommer jag att lägga tre spel i den här matchen. 

Den första rak hemmaseger, den andra att båda lagen gör mål och den tredje att hemmalaget vinner och över 2.5 mål i matchen. 

Coventry-Rotherham 

Tips 1: 1 

Odds: 1.80@Unibet

Insats: 1.5 Unit

Tips 2: Båda lagen gör mål

Odds: 1.95@Nordicbet

Insats: 0.5 Unit

Tips 3: 1+båda lagen gör mål

Odds: 4.00@Unibet

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.