20 maj, 2024

Speltips: Dinamo Zagreb-Milan

Dinamo Zagreb tar emot Milan i en match där båda lagen måste vinna för att ha chansen att avancera vidare. Dinamo kommer till den här matchen med en tung poäng i ligaspelet mot rivalen Hajduk Split. I Champions League har laget inte presterat speciellt bra. Förvisso tog man en poäng senast mot Salzburg. 

MIlan i sin tur har inte räckt till mot Chelsea i CL. Dock har laget öppnat bra i ligaspelet där i den senaste omgången besegrade Monza med 4-1. 

Här tycker jag att det råder klasskillnad och jag kommer att spela Milan att vinna. Visst Dinamo på hemmaplan är ingen lätt match men jag tror att Milans lag är helt klart bättre. 

Dinamo Zagreb-Milan

Tips: 2

Odds: 1.83@Bethard

Insats: 1.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.