20 maj, 2024

Valencia klara favoriter

Dagens andra drag hämtar jag från La Liga där hemmalaget Valencia tar emot Eibar. Här gäller Valencia som favoriter hos alla spelbolag. Som ni märkte igår så har jag börjat använda mig av Betfair Exchange där man kan få högre odds på vissa bra spel.

Valencia ligger på en åttonde plats i tabellen och laget har inte råd att tappa poäng i jakten på lagen som ligger topp fyra. Eibar kommer till den här matchen med en seger och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Här talar det mesta för en hemmaseger tycker jag. Valencia är så här långt obesegrade på hemmaplan och som sagt borde ha god chans att vinna här.

Jag väljer att boka Eibar hos Betfair. Det innebär att vi vinner om Valencia vinner elle matchen slutar oavgjort.

Tips: Boka Eibar

Odds: 6.2 @Betfair Exchange

Insats: 75kr + exponering 390kr

Jag har några spelidéer kvar men i dessa matcher måste jag se startelvorna innan man kan lägga något spel. Exempelvis i matcherna Brighton-Sheffield W och Wolverhampoton-Manchester Utd. Bästa sättet att ta del av dessa tips är att prenumerera på min telegram kanal som är helt gratis. Då får ni alla Livespel direkt i mobilen. Länken till kanalen finns här.

Detsamma gäller Stryktipset, där det är bäst att vänta in i det sista innan man lämnar in det hela. Runt 15.00 brukar startelvorna dyka upp, därefter kommer jag att lägga upp mitt förslag.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.