20 maj, 2024

Boka Leganes till bra odds

Även det senaste drag gick med vinst. Sammanlagt med Livespel lämnade jag nio drag där sju gick med vinst, två med förlust och sen blev det en med hal vinst och en halv förlust.

Idag fredag bjuder jag på ett drag.

Den hämtar jag från spanska ligan som gör omstart efter jul och nyårsuppehåll. Hemmalaget Valladolid tar emot Leganes. Här har vi två lag med tveksam form. Leganes ligger näst sist i ligan med tretton poäng. Laget har två poäng upp till Mallorca som ligger på säker mark. Hemmalaget i sin tur har tjugo poäng och parkerar på en fjortonde plats i tabellen. Valladolid kommer till den här matchen sex raka matcher utan seger. Leganes hade en tung period där man hade svårt att vinna matcher men spelade upp sig innan uppehållet.

Laget kommer till den här matchen med två segrar på de fem senaste matcherna. Dock är lagets borta facit inget man hänger i julgranen. På åtta spelade bortamatcher har laget tagit endast tre poäng och gjort bara fyra mål framåt.

Jag tycker att hemmalaget gäller som favoriter här. Jag väljer den här gången att spela hos Betfair Exchange. Jag väljer att boka Leganes ochvdwt innebär att vi vinner så länge Valladolid inte förlorar matchen.

Tips: Boka Lagenes

Odds: 3.35 @Betfair Exchange

Insats: 75kr exponering 176.25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.