25 april, 2024

Frölunda favoriter på hemmaplan

Dagens andra drag hämtar jag från Göteborg där hemmalaget Frölunda tar emot Örebro. 

Det handlar om trean mot fyran i tabellen, där Örebro har en poäng mer än Frölunda. Båda lagen har något sviktande form. Örebro har två segrar och tre försluter, medan Frölunda har tre seger och två försluter på de fem senaste matcherna. Örebro har förlorat två raka bortamatchen och det mot Djurgården och Färjestad. Frölunda i sin tur föll senast på hemmaplan mot Linköping, men brukar ha lätt för Örebro på hemmaplan. Laget har vunnit det senaste fem möten på hemmaplan mot Örebro. 

Här väljer jag att spela på en rak hemmaseger till 1.75 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.