22 maj, 2024

Leipzig vinner mot Köln

Efter mycket grubblande beslutade jag mig för att betta på den här matchen. Det jag grubblade på var vilken lina jag skulle lägga mig på. Att Leipzig står som favoriter är inget konstigt.

Dock är Köln ett lag som sällan blir överkörda trots usel inledning på ligan. Köln har på elva spelade omgångar vunnit två matcher och spelat en oavgjord. Hela åtta förluster har laget inkasserat. Leipzig i sin tur ligger tvåa i tabellen och laget har sex segrar, tre oavgjorda och två förluster. Ska Leipzig vara med och utmana om liga guldet så behöver man vinna såna här matcher. Jag tror att man gör det och väljer att lägga spel med asian handicap -1,25 till 1.70 gånger insatsen.

Tips: Leipzig vinner matchen asian handicap -1.25

Odds: 170@Unibet

Insats: 80kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.