22 juni, 2024

Speltips: Wolverhampton-Brighton

Andra omgången av Premier League drar igång idag och vi har ett intressant möte mellan Wolverhampton och Brighton.

Brighton inledde säsongen med att enkelt besegra Luton med 4-1. Brighton som inför den här säsongen sålde Alexis McAllister till Liverpool och där Mahmoud Dahoud tog hans plats i premiären. Det ska sägas att matchen mot Luton var länge resultatmässigt jämt men det var Brighton som var bättre laget, men Luton reducerade till 2-1 med nio minuter kvar. Sedan fixk Brighton ifrån med två sena mål.

Wolverhampton gjorde en bra insats mot Manchester United men föll oturligt med 0-1. Precis som under förra säsongen såg spelet bra ut men laget hade svårt med målskyttet. Julen Lopetegui var tränaren som räddade Wolverhampton kvar i högsta ligan förra säsongen. Han lämnade dock inför den här säsongen då han var missnöjd med klubbens uteblivna värvningar. Gary O’Neil är mannen som styr laget och han gjorde ett fint jobb med Bournemouth och det är fullt möjligt att han är helt rätt man för den här uppgiften.

Många har räknat ut Wolverhampton inför den här säsongen men laget såg trots allt bra ut mot United. Nu ska man inför sig inte stirra sig blind på bara en match och jag håller väl inte med marknaden helt som gjort Brighton till ganska stora favoriter.

Jag tror att det här kommer bli en tajt match och trots att Brighton gjorde fyra mål i premiären vet vi sedan förra året att ibland får detta lag svårt mot mer defensiva lag.

Jag kommer här att spela på under 2.5 mål och det till 2.23 gånger insatsen.

Wolverhampton-Brighton

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.23@Unibet

Insats: 0.5 mål i matchen

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.