21 april, 2024

Mål att vänta på Stamford Bridge

Söndags spelen gick så där. Båda mina spel på Sassoulo gick med förlust. Frosinone räddade dagen något. 

Idag måndag är det inte många matcher som finns spelvärde i tycker jag. 

Under måndagen bjuds vi dock på en fin match i Premier League där Chelsea tar på hemmaplan emot Manchester United. 

Här har vi två lag som varit riktigt ojämna under säsongen. United ligger sex poäng efter Chelsea i tabellen och behöver vinna här om man ska blanda sig i striden om Champions League platserna. I den senaste omgången spelade United oavgjort 0-0 mot Wolverhampton. Chelsea i sin tur kryssade på bortaplan mot Leicester. En målrik match som slutade 2-2. 

Chelsea har gåt över 2.5 mål i fyra av sina fem senaste matcherna och jag tror även ikväll på mål. Jag kommer att spela över 2.5 mål till 1.93 gånger insatsen. 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.93 @Nordicbet

Insats: 30kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.