24 juli, 2024

Eintracht Frankfurt favoriter på hemmaplan

Dagens andra drag hämtar jag från Tyskland och Bundesliga där Eintracht Frankfurt tar emot Union Berlin på hemmaplan. 

Ett intressant möte i mitten av tabellen, där båda lagen ligger lite i ingenmans land. Båda lagen har för långt upp för att blanda sig i toppen av tabellen och för långt ner för att bli inblandade i bottenstriden. Här tror jag att hemmalaget har god chans att vinna. Union Berlin är ligans näst sämsta lag på bortaplan den här säsongen. Frankfurt i sin tur tar de flesta poäng på hemmaplan. I veckan spelade Frankfurt på hemmaplan i Europa League där laget vann med 4-1 mot RB Salzburg. 

Jag väljer här att spela på hemmalaget till 1.97 gånger insatsen. 

Tips: 1

Odds: 1.97 @Betsson

Insats: 50kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.