20 maj, 2024

Tre bra spel på Liverpool

Söndagen slutade med plus. Här på bloggen bjöd jag på två spel, där båda satt fint. Tre livespel bjöd jag på under söndagen och där två spel gick med vinst vilket var skönt med tanke att februari måndag hittills gått sådär. Så här långt har jag lagt 40 spel under februari och kassan ligger på plus 285 kronor.

Idag måndag har vi inte många spel att spela på, men jag börjar i England och Premier League där suveräna Liverpool tar emot West Ham. 

Det finns inte speciellt mycket att säga om Liverpool som redan inte är sagt. Laget har redan avgjort ligan och nu lär fokus vara att gå obesegrade i ligan och gå så långt som möjligt i Champions League. 

West Ham har en tuff uppgift framför sig. Laget kommer till den här matchen med sex raka ligamatcher utan seger och i tabellen ligger man på nedflyttningsplats med en pinne upp till Aston Villa. 

Liverpool har har vunnit samtliga tretton matcher på hemmaplan och har 35-9 i målskillnad. Senast laget släppte in mål på hemmaplan var i början på december förra året. 

Här finns det fler spelalternativ. Jag börjar med att spela på under 3.5 mål i matchen till 1.90. Andra spelet i den här matchen blir att Liverpool vinner och håller nollan. Det alternativet spelas till 1.83. Tredje alternativet är Liverpool vinner och att det blir under 4 mål i matchen. Det spelas till 2.20 gånger insatsen. 

Tips 1: Liverpool vinner och håller nollan

Odds: 1.90 @Bet365

Insats: 50kr

Tips 2: Liverpool vinner+ Salah går mål

Odds: 1.83 @Bet365

Insats: 50kr

Tips 3: Liverpool vinner och under 4 mål i matchen

Odds: 2.20 @Bet365

Insats: 50kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.