24 april, 2024

Förslag till Europatipset 8/7: Andelar för 35kr

Under onsdagen öppnar jag återigen Topptipset för inköp. Jag kommer framöver att försöka ge er läsare lite mer analyser kring olika matcher.

Om vi börjar med dagens kupong så hittar vi några stora favoriter. Jag förväntar mig att Liverpool, Manchester City, Napoli och Atalanta kommer att bli högt streckade. Jag vill direkt säga till er som vill köpa in er att jag kommer att gå emot favoriterna i hopp om hög utdelning. Med andra ord räkna inte att vi kommer att vinna ofta, men när vi vinner hoppas jag på stora pengar. 

Jag kommer även att i framtiden att öppna upp andelar i Europatipset och Stryktipset. Insatserna kommer att variera men min tanke är att med små insatser vara med om stora pengar. 

Här är dagens förslag och andelar går att köpa här

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.