14 juni, 2024

Speltips: Underspel testas i Bergamo

Det har varit dåligt med speldrag från min sida under senaste tiden. Mest beroende på att jag tycker att det är svårt att tippa en del matcher, men det ska sägas att jag inte haft tid heller. 

Idag onsdag har jag dock några ideér som jag tänkte dela med mig. Första draget hämtar jag från Italien och Serie A, där hemmalaget Atalanta tar emot Sampdoria. 

Atalanta går mot en kanon säsong och laget har fjärde platsen i sin hand. Frågan är om man nöjer sig med det eller om man siktar högre upp. Laget har bra form och är det laget som gjort flest mål i ligan. Efter omstarten har laget tagit fem raka segrar med 13-5 i målskillnad. Senast Atalanta förlorade en match var 20:e januari och det mot Spal på hemmaplan. 

Sampdoria i sin tur har haft en tuff säsong och laget låg länge under nedflyttningsstrecket, men efter uppehållet har laget tre förluster och två segrar. Till den här matchen kommer man med två raka segrar och det är tunga segrar som Sampdoria tagit. Den första mot Lecce och den andra mot Spal. Med sex poäng på de två senaste har laget lämnat bottenstriden för stunden. Ner till Genoa har man fem poäng. 

Här har jag svårt att se hur Sampdoria ska kunna hota. Atalanta är självklart det bättre laget. Här tycker jag att man kan spela på en hemmaseger med asian handicap -1.5 till 2.01 gånger degen. 

Jag kommer även att lägga en peng på under 3.5 mål i matchen till 1.90 hos Bet365. 

Atalanta-Sampdoria (Serie A) 

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 1.90

Spelbolag: Bet365

Insats: 35

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.