24 juli, 2024

Speltips: Hammarby-Brommapojkarna

Allsvenskan rullar vidare och idag tar Hammarby emot Brommapojkarna på hemmaplan.

Det är ett Hammarby som inte alls infriat förväntningarna den här säsongen. Laget ligger på tionde plats i tabellen med 13-poäng. 

Framförallt så är det Hammarbys anfallsspel som inte sett bra ut så här långt. Oftast så har man mycket boll men det saknas idéer när man kommer till den sista tredje delen. I de två senaste omgångarna har laget inte lyckats spräcka nollan. I den senaste matchen mot Halmstad skapade man en riktigt het målchans. 

Brommapojkarna i sin tur har överraskat. Efter en tuff start så har man spelat upp sig och har bara en förlust på de åtta senaste matcher. I den senaste omgången plockade man alla tre poäng mot Norrköping. 

Här tror jag på en målsnål historia där Brommapojkarna lär komma till spel med samma taktik som mot IFK Norrköping senast. Jag har även svårt att se Bajen plötsligt hitta rätt i sitt offensiva spel. Jag tror att även spel på Brommapojkarna asian lines +1 är ett bra spel. 

Hammarby-Brommapojkarna 

Tips 1: Under 2.5 mål i matchen 

Odds: 2.20@Unibet

Insats: 0.5 unit 

Tips 2: 2 asian handicap +1 

Odds: 1.80@Unibet 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.