LIVE: Åtvidabergs FF-IFK Norrköping minut för minut

1-0 Yusup Soka (13 min)

1-1 Christoffer Telo (25 min, straff)

1-2 Hadar Sundberg (31 min)

1-3 David Nnaji (33 min)

90 min Matchen är slut

85 min Norrköping går mot en säker seger i den här träningsmatchen. Sett till andra halvleken borde Norrköping ha gjort något mål till.

83 min I anfallet efter är Norrköping nära att öka på sin ledningen. Smith hittar Nnaji som skjuter tätt utanför.

82 min Hemmalaget skapar en möjlighet. Efter en bra slagen hörna håller sig en hemmaspelare framme, men hans avslut räddas av målvakten.

80 min Hugo Widner och Marcus Karlsson kommer in för hemmalaget. Patrik Gustavsson och Daniel Rambin lämnar matchen.

79 min Det vill sig inte riktigt för Nyman ikväll. Efter en misslyckad rensning hamnade bollen hos Nyman som drog till, men bollen träffade klockrent i ribban.

78 min Norrköping kontrollerar matchen just nu. Hemmalaget har inte ork att störa när gästerna rullar boll.

72 min Ny möjlighet för Norrköping. Telo slår ett inlägg och Nyman nickar, men ännu en gång räddar Plakalo.

71 min Matchen är igång igen, med dessvärre för Norrköpings del tvingas Kevin Alvarez lämna. Pontus Lindgren ersätter honom.

70 min Avbrott i spelet då en Norrköping spelare ligger skadad.

67 min Nya möjligheter för Norrköping och Nyman. Första avslutet täcks av en försvarare och den andra går en bit utanför.

64 min Efter hörnan behåller Norrköping trycket. Bollen kommer till Fransson som spelar in den framför mål. Där finns Nyman som inte får till avslutet och Plakalo får händerna på bollen till slut.

63 min ÅFF försöker pressa högt, men Norrköping spelar sig förbi pressen. Fransson sätter fart och hittar Nyman som klackar bollen till Maas. Maas skjuter från distans och Plakalo tvingas till en ny svettig räddning.

62 min Äntligen får hemmalaget tag i bollen och behålla den inom laget. Det har varit en brist vara i den andra halvleken så här långt.

60 min Norrköping byter in Alexander Fransson och Lucas Maas.

57 min IFK Norrköping dominerar inledningen av den andra halvleken och hemmalaget har knappt fått låna bollen.

56 min Nu spelar Norrköping ut hemmalaget. Degerstål kommer runt på kanten och hittar en fristånde Nnanji som skjuter, men Plakalo räddar igen.

55 min Jätte chans för Norrköping. David Burubwa släpper bollen till vänster till Ian Smith som slår ett inlägg kommer och når till Nyman som skjuter direkt. Plakalo gör en kanon räddning.

53 min Ny möjlighet för Norrköping. Den här gången är det Kosu som får på ett avslut. Plakalo räddar via stolpen till en resultatlös hörna.

50 min IFK skapar andra halvlekens första möjlighet, när Aziz tar sig runt på kanten och slår ett inlägg som Nyman nickar över.

48 min IFK inleder den andra halvleken med att rulla boll. ÅFF backar hem och krymper ytorna.

46 min IFK har skickat in Christoffer Nyman, Filip Degerstål och Ian Smith

46 min Den andra halvleken är igång. ÅFF har gjort tre byte. Inkommer Felipe Reidler, Daniel Westlund och Jonathan Guseff. Jag återkommer vilka som har gått ut.

45 min Den första halvleken är över och vi har bortalaget i ledning.

44 min Åtvidaberg skapar en möjlighet när Gustavsson kommer på högersidan och lyfter bollen mot Skarp som kommer lite försent och bollen går ut till inspark för Norrköping

42 min Casper Creutz tappar bollen i det egna straffområdet och Gren får en gratis chans. Hans avslut räddas dock av Plakalo.

41 min Åtvidaberg ställer snabbt om och fixar en hörna. Hörnan är bra slagen, men Rambins nick går en bit över målet.

40 min Åtvidaberg lyfter upp spelet, men istället öppnar man sig bakåt för kontringar. Gren startar instället en kontring och spelar ut bollen till Sundberg på högersidan. Sundberg slår ett tidigt inlägg, men den når inte fram, till Mass.

36 min Patrik Gustavsson kommer fram för hemmalaget och hittar Rambin. Rambin avancerar och skjuter, strax utanför.

33 min Emir Plakalo bjuder IFK på mål, när han tappar bollen framför fötterna på Nnaji som enkelt rullar in 1-3.

31 min Flakt slaget frispark av Kosu, där Hadar Sunberg nickskarvar bollen förbi en chanslös Plakalo.

30 min Daniel Rambin kommer sent in i en duell med Aziz. Frispark för IFK Norrköping och gult kort för Rambin.

29 min Fin anfall av Norrköping, där Telo kommer runt på kanten och slår in ett inlägg. Bollen kommer till David Nnaji som skjuter, men på en täckande hemmaspelare.

25 min Christoffer Telo kliver fram. Plakalo går åt fel håll och Telo skickar in kvitteringen.

25 min Det är Jonathan Gren som går omkull i straffområdet och domare blåser får straff.

25 min Straff för IFK Norrköping

23 min Norrköping trycker på just nu, men har svårt att skapa något framåt. Hemmalaget står upp bra, samtidigt som Norrköping sakar fart i sitt spel.

18 min Christoffer Telo spelar bollen till Abdul Aziz som skjuter från distans, men inte bättre än att Plakalo kan rädda enkelt.

17 min Den här gången får IFK undan bollen.

17 min Mer och mer ÅFF i matchen. Ny hörna för hemmalaget.

15 min Hemmalaget kommer i ett nytt anfall. Skarp och Gustavsson spelar sig igenom där den sistnämnda får på ett farligt inlägg som dock inte når till någon lagkamrat.

13 min Hemmalaget tar ledningen i matchen. Bra slagen hörna av Znar Ibrahim mot den första ytan. Rambin skarvar bollen vidare som når fram till Yusup Soka som med en konstspark överlistar Lindberg i målet.

13 min MÅÅÅL!

11 min Daniel Rambin väljer att skjuta, men får ingen vidare träff och målvakten Julius Lindberg räddar enkelt.

10 min Theodor Skarp går i backen och ÅFF får en frispark. Ca 25-meter från IFK målet.

9 min Norrköping börjar sakta men säkert ta tag i matchen. Dock inga målchanser har skapats så här långt.

5 min Jämn inledning av matchen, där ingen av lagen har tagit initiativet.

3 min ÅFF ställer upp med följande startelva:

Emir Plakalo

Daniel Enqvist-Diederick Luydens-Max Malmen

Znar Ibrahim(Provspelare)-Casper Creiutz-Daniel Rambin-Theodor Skarp

Patrik Gustavsson-Yusup Soka(Provspelare)

1 min matchen är igång.

Som ni kan se på laguppställningar kommer IFK Norrköping med ett starkt lag och det blir en riktigt värdemätare för ÅFF.

Hej och välkomna till dagens sändning från Kopparvallen där hemmalaget Åtvidabergs FF tar emot IFK Norrköping.