18 april, 2024

Topptipset 24/2: Analys och förslag

Fyra stora favoriter på kupongen som jag ser blir svårt att falla. Det gör att insatsen bör hållas nere med tanke på att utdelningen kommer att vara låg. 

Liverpool, Eintracht Frankfurt, Hammarby och Benfica är kupongens stora favoriter. Det är väl bara Benfica som kan tappa poäng. Jag väljer på min kupong att spika Liverpool, Eintracht Frankfurt och Hammarby. Jag tar med mig X2 i Benfica matchen och övrigt kör på helgarderingar. Det skulle gå att spika även Benfica och eventuellt köra X2 i matchen mellan Horsens och Aarhus. 

Mitt förslag ser ni i sin helhet på bilden. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.