25 april, 2024

Speltips 11/10: Montpellier-Nice

Tordagen blev tillslut lyckad där två av mina tre rekar gick med vinst. Det var Atlanta som svek d-r jag trodde på ledning i halvtid, seger och över 2.5 mål. I övrigt satt Sporting och Freiburg och dagen slutade med plus 1 Unit.

I den franska Ligue 1 tar Montpellier emot serieledaren Nice och det var nog inte många som trodde att Nice skulle leda ligan efter 11-omgångar.

Vi börjar dock med hemmalaget Montpellier som inför dagens match ligger på en 13-plats i tabellen och kommer till den här matchen med två segrar, två förluster och en oavgjord på det fem senaste. På hemmaplan har man spelat fyra matcher där man har 1-2-1 som facit. Förlusten på hemmaplan kom mot Reims där man föll med 1–3. I den senaste ligaomgången föll man på bortaplan mot PSG med klara 3–0 men i omgången innan dess besegrades Toulouse på hemmaplan med 3–0.

Nice har som sagt inlett ligan riktigt bra. Dock inledde laget med tre raka kryss men till den här matchen kommer man tre fyra raka segrar. Det ska sägas att detta Nice inte släppt in något mål i sex raka matcher. Senast laget släppte in mål var mot PSG på bortaplan i mitten på september.

Nice känns riktigt stabila den här säsongen och trots bortaplan så tror jag att man har god chans att minst ta med sig en pinne. Jag förväntar mig inte heller någon målkalas i den här matchen. Därför tycker jag att X2+under 2.5 mål är bra spel.

Montpellier-Nice

Tips: X2+under 2.5 mål

Odds: 2.13@Expekt

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:59

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.