19 maj, 2024

Speltips 11/10: Blackburn-Preston

Tordagen blev tillslut lyckad där två av mina tre rekar gick med vinst. Det var Atlanta som svek d-r jag trodde på ledning i halvtid, seger och över 2.5 mål. I övrigt satt Sporting och Freiburg och dagen slutade med plus 1 Unit.

Engelska Champioship är framme i den 16:e omgången och Blackburn tar emot Preston på hemmaplan.

Blackburn har öppnat den här säsongen på samma sätt som den förra. Det vill säga laget antigen vinner eller förlorar. Det var samma sak i början på den förra säsongen. Den här säsongen har laget vunnit sju matcher, förlorat lika många och spelat oavgjort bara en gång.

Till den här matchen kommer laget med fyra segrar och en förlust på de fem senaste i ligan. Blackburn hade tre raka segrar innan man föll mot Swansea för två omgångar sedan. Dock studsade laget tillbaka genom att besegra Norwich på bortaplan i den senaste matchen.

Preston i sin tur inledde säsongen starkt där man var obesegrade efter åtta spelade omgångar. Dock har det gått sämre på slutet. Laget har bara en seger på de sju senaste ligamatcher. Den segern tog laget i den senaste omgången då Coventry besegrades på hemmaplan med 3–2.

Med tanke på att vi har här två lag som gör och släpper in en hel del mål så tycker jag att över 2.5 mål är ett bra spel.

Blackburn-Preston

Tips: Över 2.5 mål i matchen

Odds: 1.85@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20.59

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.