25 april, 2024

Speltips 7/11: Champions League

Bonus för alla spelare

Måndagen slutade med blandade resultat. Min tro på Tottenham förstördes av två röda kort och IFK Göteborg lyckades inte hålla undan. IFK Norrköping låg under mot Varberg med 0–3 men vände till 4–3 men det spelet gick med förlust då jag hade Norrköping -1.5.

Alla mina samlade spel och statistik finns här.

Under tisdagen drar den fjärde omgången av Champions League igång.

Precis som inden förra omgången gäller det att hålla koll på startelvorna då det finns risk att en del lag vilar spelare.

Två lag som inte lär vila spelare är Dortmund som på hemmaplan tar emot Newcastle.

Dortmund kommer till den här matchen med en svidande förlust mot Bayern München där laget förlorade med hela 4–0.

I den förra omgången av Champions League lyckades laget neutralisera Newcastle och laget svarade för en bra insats. En match som man vann med 1–0. Sen ska det sägas att Newcastle skapade chanser men Dortmund lyckades hålla undan.

Newcastle i sin tur svarade för en bra insats senast i ligan då Arsenal besegrades med 1–0 på hemmaplan. Newcastle dras dock med en del skadeproblem inför den här matchen.

Den här gruppen leds annars av PSG på 6-poäng. Dortmund och Newcastle har båda 4-poäng och sist ligger Milan med 3-poäng.

Marknaden tycker att det det är här en öppen match, vilket jag kan hålla med om. Dortmund har inte övertygat i ligan spelmässigt men jag tror att i kraft av hemmaplan bör man ha en bra chans. Laget borde vara rejält revanschsugna efter debaclet mot München i helgen. Min rek blir att Dortmund vinner matchen med asian handicap -0.25

Dortmund-Newcastle

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.29@Betsson

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 18:44

Måndagen slutade med blandade resultat. Min tro på Tottenham förstördes av två röda kort och IFK Göteborg lyckades inte hålla undan. IFK Norrköping låg under mot Varberg med 0–3 men vände till 4–3 men det spelet gick med förlust då jag hade Norrköping -1.5.

Alla mina samlade spel och statistik finns här.

Under tisdagen drar den fjärde omgången av Champions League igång.

Två andra lag som inte lär vila spelare är Porto som på hemmaplan tar emot Antwerpen.

Porto ligger på en andra plats i gruppen och är tre poäng bakom Barcelona. Trean Shakhtar har sex poäng och möter Barcelona i den här omgången. Antwerpen ligger sist med noll poäng.

Porto kommer till den här matchen med en överraskande förlust i ligan där man föll på hemmaplan mot Estoril med 0–1. I och med det så är man nu sex poäng efter serieledaren Sporting.

Antwerpen i sin tur har startat ligaspelet på mindre bra sätt. Laget ligger på en sjätte plats med fem segrar, fem oavgjorda och tre förluster och är hela elva poäng bakom serieledande Royale Union.

I det förra mötet tog Antwerpen ledningen då på hemmaplan men i den andra halvleken vände Porto och vann till slut med klara 4–1. Stor matchvinnare blev Evanilsson som byttes in i slutet av den första halvleken och gjorde tre mål i den andra.

Spelmässigt var den matchen jämnare än vad siffrorna visar. Dock Antwerpens försvar var inte bra då man stundtals uppträdde passivt. Porto gäller som favoriter i den här matchen men jag tycker att minus linan är för hög. Jag tycker att spel på Porto med asian handicap -1.25 och -1.5 är bra spel. Framförallt med tanke på att Antwerpens försvar inte hållit i gruppspelet.

Porto-Antwerpen

Tips 1: 1 asian handicap -1.5

Odds: 2.05@Bet365

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: 1asian handicap -1.25

Odds: 1.78@Betsson

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 20:44

Övriga matcher

I övrigt är jag lite inne på att spela på att City leder i halvtid, vinner matchen och att det blir över 3.5 mål i matchen. Men där kommer jag att avvakta startelvorna.

Detsamma gäller Milan mot PSG där Milan kommer till den här matchen med en del skadeproblem och svag form. Dock vet vi att på hemmaplan brukar Milan vara bra i den här typen av matcherna. Dessutom gjorde man en okej insats på bortaplan mot PSG. Mina tankar går mot under 2.5 mål i den matchen.

Det är även fin odds på att Barcelona vinner och att det blir under 3.5 mål i matchen. Det är nästan samma spel som jag hade förra veckan, då med att Barca skulle leda i halvtid, vinna matchen och under 3.5 mål i matchen. Det spelet satt men med tanke hur matchen såg ut var det ett dåligt spel.

Nu på bortaplan tänker jag att Barcelona inte går för fullt med tanke på att laget dessutom är klara för att gå vidare. Dock även här vill jag se laguppställningen för det finns risk att man vilar spelare.

Mina funderingar kring Atlético Madrid och Celtic är att båda lagen behöver vinna. Pressen ligger på Celtic som har bara en poäng så här långt. Med tanke på att Lazio och Feyenoord möter varandra behöver Atlético att vinna för att ha fortsatt chans att avancera.

I den förra matchen blev det föranmäl där Celtic tappade ledningen i den andra halvleken. Marknaden tror på hemmalaget och mål. Att hemmalaget vinner och att det blir minst tre mål i matchen är lockande, men även här vill jag se startelvorna innan jag eventuellt spelar.

De två sista matcherna är svårtippade. Rent spontant tror jag att Crvena Zvezda (Röda Stjärnan) kommer sälja sig dyrt på hemmaplan.

Lazio och Feyenoord lär bjuda på mål men i övrigt är det omöjligt att säga vem som kommer att vinna. Inte minst med tanke på hur ojämna Lazio är. Över 2.5 mål ligger bra till hands.

Jag kommer att presentera en del spel på min Twitter när laguppställningarna kommit. Den hittar ni här.

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.