20 maj, 2024

2019-04-01:Speltips

Inga speltips från min sida under söndagen. I lördags lämnade jag sex speltips där två gick med vinst, tre med förlust och en med halvförlust. 

Idag måndag har jag följande tips. 

Dagens första speltips:

Elfsborg-Hammarby (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.75

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Alltid tufft att tippa premiärmatcher och den här matchen är ingen undantag. Två lag som vi inte riktigt vet var dem står. Det här är två lag vara offensiv är klart bättre än deras defensiv. Båda lagen har under försäsongen både gjort och släppt in en del mål. Jag tror att vi kommer se mål i den här matchen och mitt spel här blir att båda lagen gör mål till 1.75 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

Djurgården-Sundsvall (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Över 2.25 mål i matchen

Odds: 1.76

Spelbolag: ComeOn

Insats: 20kr

Sundsvall var inte med i Svenska Cupen, således är det svårt att veta var laget står inför premiären mot Djurgården. Laget har dock spelat en del träningsmatcher med blandade resultat. Linus Hellenius har skrivit ett nytt kontrakt med Sundsvall och han har hittat mål vid flera tillfällen under försäsongen. Djurgården i sin tur har ett spännande lag på papper med nya tränarpar. Offensivt tycker jag att Djurgården ser bra ut. Sundsvall överraskade många ifjol med eget spel både på borta och hemmaplan. Här tror jag att vi kommer att se mål med tanke på vilka offensiva spelare som finns. Mitt spel här blir över 2.25 mål i matchen. Halva insatsen tillbaka om matchen slutar med bara två mål. 

Dagens tredje speltips:

Malmö-Häcken (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1

Odds: 1.92

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr 

Malmö är som bekant stora favoriter till att vinna guld. Häcken i sin tur tippas av en del som främst utmanare till just MFF. Häcken har gjort det bra i cupen och det är framförallt offensiven som imponerat under försäsongen. MFF hade fokus på Europa League och matcherna mot Chelsea. Det var Kanske just därför som MFF inte gick vidare från gruppspelet i cupen. Jag förväntar mig dock ett helt annat MFF nu när Allsvenskan börjar. Förra årets dåliga start gjorde att MFF halkade efter och aldrig kom tillbaka i toppstriden. Detsamma gäller lite även Häcken som började förra säsongen svagt, men avslutade desto starkare. Trots att Häcken gjort det bra i cupen har jag svårt att se att Malmö ska tappa poäng här. Mitt spel blir att MFF vinner och det till fina 1.92 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.