20 maj, 2024

Speltips 8/11: Champions League

Bonus till alla spelare

Det blev en lyckad tisdag. Av fyra rekar gick tre med vinst. Förlust blev det i Shakhtar-Barcelona där Barca lite överraskade föll.

Idag onsdag har vi en del del spännande matcher att se fram emot.

I Grupp C tar Napoli emot Union Berlin. Berlin som svarade för en kanon säsong förra året har inte alls kommit upp i nivå i år.

Laget kommer till den här matchen med tolv! raka förluster i alla tävlingsmatcher. Senaste segern tog laget i slutet på augusti månad.

I fem raka matcher har laget blivit nollade. Annars inledde man säsongen med två raka segrar i ligan och en i cupen där man gjorde tolv mål. Men som sagt efter det har det gått riktigt illa.

Napoli har inte heller inlett den här säsongen på samma övertygande vis som förra året. I ligan har man redan förlorat två matcher. Inför den här matchen ligger laget tre poäng efter Real Madrid. Dock vid en seger här så är man mer eller mindre klara för avancemang. Det förutsätter dock att Braga inte vinner mot Real.

Jag har svårt att se att Union Berlin ska räcka till i den här matchen. Min rek blir att Napoli vinner med asian handicap -1.5

Napoli-Union Berlin

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds:

Insats:

Spelstopp: 18:44

Real Sociedad tar emot Bnefica i en match där Sociedad vid en seger är klara för vidare avancemang. Samtidigt behöver Benfica vinna för att åtminstone hålla liv i kampen om tredje platsen i gruppen.

Sociedad leder gruppen före Inter men leder gör man på bättre målskillnad. Benfica i sin tur ligger sist med tre raka förluster och har 0-4 i målskillnad.

När Benfica var hemmalag så fick vi se ett Sociedad som hade mest boll men Benfica stod bra upp. Sociedad vann matchen med 1–0.

Annars har Sociedad startat ligaspelet med fem segrar, fyra oavgjorda och tre förluster. I den senaste ligaomgången föll man på hemmaplan mot Barcelona med 1–0.

Benfica i sin tur ligger tvåa i ligan med en förlust den här säsongen.

Det här är två defensivt starka lag och jag förväntar mig ingen målkalas i den här matchen. Jag tycker att spel på hemmalaget i kombination med under 2.5 mål är ett bra spel.

Real Sociedad-Benfica

Tips: 1+Under 2.5 mål i matchen

Odds:

Insats:

Spelstopp: 18:44

I grupp A tar FC Köpenhamn emot Manchester United i en ruskigt viktig match för båda lagen.

Hemmalaget har trots bra insatser tagit bara en poäng efter tre spelade matcher. Senast föll man på bortaplan mot just United i en match som United vann med 1–0 och där Köpenhamn missade en straff i slutet.

I övrigt har laget förlorat med udda målet mot Bayern München och spelat oavgjort med Galatasaray.

United i sin tur vinner matcher då och då men övertygar inte alls spelmässigt. I den senaste ligaomgången besegrades Fulham där Bruno Fernandez avgjorde.

Jag har svårt att se att United plötsligt ska hitta ett bättre och fungerande spel. Marknaden håller United som klara favoriter men jag är övertygad om det. Med tanke på att viktiga poäng står på spel så förväntar jag mig två lag som spelar avvaktande och väntar på den andras misstag.

Jag tycker att 1X på hemmalaget är ett bra spel men även under 2.5 mål är bra spel.

FC Köpenhamn-Manchester United

Tips 1: 1 asian handicap +0.5

Odds: 2.10@Unibet

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: Under 2.5 mål

Odds: 2.13@Nordicbet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Övriga matcher

I grupp B tar Arsenal emot Sevilla på hemmaplan. Förra mötet vann Arsenal med uddamålet i en match som kunde lika gärna gått åt andra hållet. Arsenal toppar den här gruppen på sex poäng, en poäng före Lens.

Sevilla har inlett svagt i gruppen och har bara två poäng. Laget har inte heller börjat liga spelet speciellt bra och i för förra landslagsuppehållet sparkade man tränare. Någon direkt effekt har inte laget fått med den nya tränaren.

Trots att Sevilla inträf i form så tycker jag att Arsenal är för stora favoriter på marknaden. Framförallt med tanke på att man eventuellt saknar flera tongivande spelare. Mina tankar går mot att spela plus linan på Sevilla men det bestäms av vilket lag Arsenal kommer att ställa på benen.

Bayern München tar emot Galatasaray på hemmaplan. Jag hade rekat Galatasaray i den förra matchen och det spelet såg bra ut länge men lagret slutade spela fotboll efter 60-minuter och det utnyttjade Bayern.

Galatasaray är dock mycket svagare borta än hemma och här tror jag att Bayern har bra chans med ganska stor marginal. Det finns dock risk att man kommer att vila spelare. Som sagt att Bayern vinner med minst två mål är lockande spel men jag vill se startelvorna först.

I övriga matcher som är PSV-Lens, Real Madrid-Braga och RB Salzburg-Inter har jag inga klara tankar. Sneglade lite åt att Real Madrid leder i halvtid, vinner matchen och att det inte blir fyra mål i matchen men avvaktar även här startelvorna men även resultatet från den andra matchen i den här gruppen.

Mina eventuella spel kommer jag att presentera på twitter som ni hittar här.

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.