22 maj, 2024

Speltips 11/11: Middlesbrough-Leicester

Båda mina rekar satt igår och formen därmed känns god.

I den 16:e omgången av Championship tar Middlesbrough emot Leicester.

En spännande match mellan två lag som är i bra form. Middlesbrough inledde säsongen svagt men har vartefter spelat upp sig. Laget hade sju raka utan förlust innan man föll mot Stoke på hemmaplan. I den senaste omgången blev det 3–3 på bortaplan mot Plymouth.

Inför den här omgången ligger laget på en 12:e plats i tabellen och det kan vara så att man är på väg mot en svacka med tanke på förlusten mot Stoke och poängtappet mot Plymouth.

Leicester i sin tur har sett stabila ut och laget toppar tabellen med 13-segrar och två förluster på de inledande 15-omgångar. Dock blev det förlust i den senaste omgången och det mot Leeds på hemmaplan. Innan den förlusten hade laget nio raka segrar.

Trots att Middlesbrough spelat upp sig efter en trög start så tror jag inte att man räcker till här. Jag rekar Leicester seger med asian handicap -0.25.

Middlesbrough-Leicester

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.04@Unitbet

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 15.59

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.