24 juli, 2024

Speltips 6/11: IFK Norrköping-Varberg

Söndagen blev mindre lyckat för mina rekar. Nästan två Unit back och sammanfattningsvis förra vecka slutade med -0.7 Unit. 18 speltips där åtta gick med vinst.

Allsvenskan är inne på upploppet och Norrköping tar emot Varberg på hemmaplan. Det här är två lag som redan gått på semester.

Norrköping kommer till den här matchen med tre raka förluster och parkerar på en nionde plats. Dock har man chansen att ta sig upp bland åtta bästa vid en seger. Med tanke på att lag som hamnar topp åtta i Allsvenskan får en extra hemmamatch i Svenska cupen bör man vara motiverade.

Varberg i sin tur har redan åkt ur Allsvenskan och har bara heder att spela för men det har man haft ett tag. Senaste segern som laget tog var mot Brommapojkarna i början på september månad. Efter det har man tagit en poäng på sex spelade matcherna. Den poängen tog man i den senaste omgången och det mot Degerfors.

Norrköping håller jag som klart det bättre laget och jag tror att man vill gå ut och avsluta med en seger i sista matchen på hemmaplan den här säsongen. Med tanke på att Varberg inte har något att spela för tycker jag att spel på Norrköping med asian handicap -1.5 är ett bra spel.

IFK Norrköping-Varberg

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds:

Insats:

Spelstopp: 18.59

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.